Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați produsele noastre. Daca nu sunteți încântați de produsele cumpărate, le puteți returna și vă vom înapoia contravaloarea lor. Pentru aceasta ne puteți contacta la adresa de email returnari@invitatie-pe-telefon.ro

Produsele vor fi livrate in decurs de 1 zi lucratoare.

 Condiții de returnare:

  • Returul trebuie să se realizeze în maxim 14 zile de la data achiziției;
  • Ne rezervăm dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura;
  • Reglementările OUG nr. 34/2014 cu privire la dreptul de retur al consumatorului nu se adresează persoanelor juridice. 
  • Sunt exceptate de la dreptul de retragere (în condițiile art .16, lit. d,e din OUG nr. 34/2014) produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate.

 Modalitate de returnare:

Pasul 1: În momentul în care va hotărâți să returnați un produs, în maxim 14 zile de la data achiziției, este esențial să ne anunțați în scris printr-un mail, care să conțină: numele de pe care s-a făcut comanda, numărul comenzii,  factura și produsul pe care dorești să-l returnezi. 

  1. Înainte de completarea cererii de retur, vă rugăm să vă asigurați că produsele pe care doriți să le returnați se încadrează în condițiile dreptului de retur, menționate mai sus.
  2. După aprobarea cererii de retur, veti fi informat prin e-mail asupra cererii dumneavoastră.
  3. Clientul are obligația de a trimite exact produsul/produsele aprobate prin cererea de retur.
  4. În cazul returnării unui produs care nu se află în aceeași stare în care a fost livrat, Furnizorul va considera returul nevalid si va fi îndreptățit să refuze restituirea prețului produsului/produselor.

Pasul 2:. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 30 zile de la primirea returului de către vânzător, prin virament bancar în contul IBAN indicat de către client din cererea de retur. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Valoarea obligațiilor bănești ale furnizorului față de clienți nu poate depăși valoarea sumelor încasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

 Pentru retur, nu va fi suportat niciun cost ulterior.

Daca intampinati orice probleme legate de o comanda, va rugam sa ne contactați prin email la adresele de email office@invitatie-pe-telefon.ro sau la numarul de telefon 0751592571